Dekorasyon

2022 Ev Dekorasyonu İpuçları

Ev Dekorasyonu İpuçları

2022 Ev Dekorasyonu İpuçları

2022 Ev Dekorasyonu İpuçları denince aklınıza evin tamamı gelmektedir. Ev Dekorasyonunda önemli olan modaya ayak uydurmak değildir. Modayı takip ederek kendi zevkinizle birleştirmektir. Bu sayede daha şık ve modern yaşam alanları oluşturmak mümkün olabilir.

1.DUVARLARI BEYAZA BOYA
Evinizin duvarları için mükemmel rengi seçmek, onu dekore etmeye başlamanın mükemmel bir yoludur. Ve hala her oda için hangi tonun en iyi olduğunu bilmiyorsanız, beyaz asla yanılmayacağınız yanılmaz bir seçenektir. Küçük mekanlarda aydınlıktır ve nötr tonlarda bir dekorasyon arıyorsanız çok uygundur.

Ev dekorasyonunda Beyaz Duvar Örnekleri
Ev dekorasyonunda Beyaz Duvar Örnekleri

Evinizin duvarları için beyaz tek seçenek değildir. Orta gri tonu , oturma odası veya yatak odası olsun, herhangi bir odada en zarif olanıdır. Kesinlikle zafer kazanacak ezici bir kişiliğe sahip ayık bir renk. Soğuk bir ton olduğu için dinlenmeyi destekler ve bu nedenle dinlenme alanları için uygundur.

Ev dEkorasyonunda Gri Duvar Örnekleri
Ev dEkorasyonunda Gri Duvar Örnekleri

Dekorasyonda Zıt Renk Kullanımı

İlgi uyandıran dinamik mekanlar elde etmek için belirgin kontrastlar yaratmak önemlidir. Bir oturma odası duvarını diğerlerinden çok daha koyu bir renge boyarsanız elde edeceğiniz gibi. Yoğun petrol mavisinin tüm gözlerin merkezi haline geldiği fotoğraf ortamında yaptıkları da bu.

Dekorasyonda Zıt Renk Kullanımı
Dekorasyonda Zıt Renk Kullanımı

Dekorasyonda Duvar Kağıdı Kullanımı

Beyaz zemin üzerine mavi tonlarında çiçek desenli bu duvar kağıdı, yatak odası başlık duvarını romantik bir havayla süslemek için ideal. Hiçbir ortamda bozulmayan bir kaynaktır ve ayrıca tasarım, stil ve desen çeşitliliği sonsuzdur.

Dekorasyonda Duvar Kağıdı Kullanımı
Dekorasyonda Duvar Kağıdı Kullanımı

Duvar kağıdının banyoya kurulamayacağını kim söyledi ? Tek yapmanız gereken doğru malzemeyi seçmek: neme dayanıklı bir vinil kağıt. Alanı tamamen değiştirmek için harika bir yol. Hatta kiremitli bir duvara bile kurabilirsiniz. Önceden sadece derzleri yumuşatma macunu ile kaplamanız gerekecek. Fotoğrafta, tropikal tarzda duvar kağıdı ile dekore edilmiş bir banyo.

Banyoda Duvar Kağıdı Kullanımı
Banyoda Duvar Kağıdı Kullanımı

Ahşap Zemin Dekorasyonu

İster yeni döşenmiş parke ister yenilenmiş döşeme olsun, ahşap zeminlerin kendine has bir ömrü vardır. Sonsuz dekoratif olmalarının yanı sıra sıcak ve çok rahattırlar. Onları seçmek, evinizi dekore etmek için akıllıca bir seçimdir. Resimde bir balıksırtı platformu. Evinizdeki zeminlerin hasar görüp görmediğini bilmek zorunda kalmamak için dayanıklı bir malzeme arıyorsanız, laminat parke seçin: Hareketten en olumsuz kullanım koşullarına bile dayanabilir. evcil hayvanınızın sabiti, tüm bunların ima ettiği gibi.

Ahşap Zemin Dekorasyonu
Ahşap Zemin Dekorasyonu

Dekorasyonda Süslemeler

Bir oturma odasında ışığı ve alanı çoğaltmak söz konusu olduğunda eşit bir unsur yoktur: aynaların gücünü kullanın ve küçük evinizi çok daha büyük göstereceksiniz . Buna ek olarak, favorilerinizi seçebileceğiniz sonsuz farklı ve ilginç modeller var: modern, altın süslemeli klasik, boho tarzı, vb. Eğer ayna duvar dekorasyon zaman zorlu bir fikir, altın silmelerle çerçeve olanlar emin bir isabet vardır. Klasik, farklı şekil ve boyutlarda, az çok barok… Bunları diğer tarzlardaki mobilya ve aksesuarlarla birleştirin ve sonuç sizi ikna edecektir.

Dekorasyonda Süslemeler
Dekorasyonda Süslemeler

Ev Dekorasyonu İpuçları

Geniş bir oturma odası, yaşam alanını sınırlandırabilen büyük bir halıyı hak ediyor. Konforu artırmak, zemini korumak, mekanı daha sıcak hale getirmek ve oturma odasına dekoratif bir not eklemek için oldukça ilgi çekici bir tamamlayıcı olacaktır . Bir ipucu: ölçüm yapın ve uygun bir model seçin. Eksik olmamasından, bitmesinden iyidir. Etnik kilimler, Berberi, Hint ya da diğer uzak yerlerden olsun, tüm öfke. Bunların arasında ise her ortama renk ve sıcaklık katabilen kilimler öne çıkıyor. Fotoğrafta kahverengi, koyu sarı ve pembe tonlarında bir model.

Dekorasyonda Halı Kullanımı
Dekorasyonda Halı Kullanımı

İster salonda, ister oturma odasında veya yatak odasında olsun, evinizdeki bir duvarı süslemek için çok özel bir fikriniz var: çerçeveli fotoğraflardan oluşan bir galeri oluşturun. Siyah beyaz veya tam renkli, beyaz veya ahşap çerçeveli, hepsi aynı veya farklı modellerin bir kombinasyonunu seçmekten olasılıklar sonsuzdur … Yaratıcılığınızı serbest bırakın!

Salon Koltuklarının Seçimi

Odanın dekorasyonunu doğru yapmak çok önemlidir: minderler ve ekoseler doğru seçilmelidir. Kanepenin döşemesini başlangıç ​​noktası olarak alarak, minderler için iki deseni (çizgiler her zaman bunlardan biri için iyi bir seçenektir) ve düz olanı birleştirmek iyi bir fikirdir. Renklere gelince, nötr bir tabana (kanepedeki olabilir) artı iki tane daha bahis yapın. Çok gösterişli motiflerden vazgeçin ve farklı şekil ve boyutlardaki minderleri seçin: kare, dikdörtgen vb.

Bir önceki yazımız olan Mum Süslemeleri İle Ev Dekorasyonu başlıklı makalemizde Mum çeşitleri, Mum Süslemeleri ve Mum Süslemeleri İle Ev Dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu