DekorasyonYatak Odası Dekorasyonu

2022 Nevresim Modelleri

2022 Nevresim Modelleri

2022 Nevresim Modelleri

2022 Nevresim Modelleri hakkında bilgiler. Yorgan, yatak örtüsü, nevresim, minder, yastık, ekose … Yatağı süsleyecek kaç parça var! Yatak odasının yıldızıdır ve tekstiller onu stil ve konforla doldurur. Yatak seçimi estetikte önemli bir ağırlığa sahip olacak ama aynı zamanda dinlenme ve konforla da yakından alakalı. Herhangi bir yönü ihmal etmemek için yatağı nasıl giydirmeniz gerektiğini biliyor musunuz? Minder sayısı, kumaş, ebatlar…

Yılbaşı ağacı nevresim takımları
Yılbaşı ağacı nevresim takımları

Nevresim Takımları kaliteli olmalıdır. Ağırlıklı olarak çarşaf, yastık kılıfı, nevresim gibi vücudumuzla temas edecek parçalarda doğal lifli kumaşları seçmemiz önemlidir. Fakat genel olarak pamuk veya keten gibi doğal kumaşların görünümü yatak odasında doğallık ve rahatlık hissi yaratmada oldukça başarılıdır.

Turuncu nevresim
Turuncu nevresim

Yatağın tekstil ürünlerinde, özellikle çarşaflarda, genellikle organik tarımdan elde edilen (aynı zamanda malzemenin kimyasal içermediğini de garanti eden) pamuğu bulursunuz; pamuklu perkal (daha yüksek kalite) ve hatta parçanın dokunduğu iplik sayısı ile. Bu konu , doğru sayfaları seçmenize yardımcı olacaktır. Yönlendirme olarak, doğal liflerin her zaman rahatlık sağladığını ve dinlenmeyi desteklediğini bilmelisiniz. Polyester gibi suni elyaflarla yapılanlardan daha yüksek fiyatlara sahiptirler. Listeye bir alt ve üst çarşaf (yorgan kılıfı kullanıyorsanız – zevke göre – harcanabilir), yastık kılıfları ve görünen kısımda bir yorgan veya yorgan ve dekoratif minderler eklemelisiniz. Ek olarak, yatak örtüsü veya yorganın üzerine yatağın ayakucuna yerleştirilen ekose.

Şık nevresim takımları
Şık nevresim takımları

Nevresim Takımları

Parçaların her birinde kumaşları birleştirebilir veya aynı malzemenin tümünü seçebilirsiniz. Bu son durumdaki etki tekdüzeliktir. Renklerle oynayın, aynı farklı yoğunluk aralığındaki tonları seçin; zıt veya tamamlayıcı renkler arayın veya rengi unutun ve beyaz üzerine beyaz bir kompozisyon seçin (temizlik ve rahatlamanın etkisi tamdır.

Nevresim Takımları
Nevresim Takımları

Bu detay yatağı daha çok giydirir, ekstra bir katman ve dolayısıyla doku sağlar (ki bu tekstil kompozisyonunu görsel olarak zenginleştirir); ama aynı zamanda, örneğin şekerleme sırasında genellikle yatakta yatıyorsanız, üzerinize atacak bir kumaşınız olması da pratiktir. Ekose olarak satılan belirli parçalar vardır ancak ince bir battaniye veya yorgan da kullanılabilir. Yorganın üzerine veya daha büyük bir yere konulan ve yatağın ortasından ayağa kadar kaplayan bir şerit olacak şekilde katlayın. Ölçüsü, yatağın genişliği artı olmalıdır.

Nevresim Modelleri
Nevresim Modelleri

Odadaki yastık, ekose ya da perde ya da kilim gibi diğer tekstilleri ön plana çıkarmak istiyorsanız en önemli şey sade ya da nötr tonda kaliteli bir tasarım seçmeniz ; Dikkat çeken desenli bir model de cabası. Bu durumda tekstillerin geri kalanında doymamak için temel bir dekorasyon tercih etmelisiniz. Ayrıca desenini gizlemeden yumuşayan düz bir ekose ile optik ağırlığını azaltabilirsiniz.

Modern nevresim takımları
Modern nevresim takımları

Yorganın veya yatak örtüsünün boyutu, yatak modeline veya nasıl giydirmek istediğinize göre değişir. Yatağın üzerine düşen bu tekstil parçasını üzerini örterek ama yere değmeden bırakabilirsiniz; Yorganı zeminde veya açıkta bir yapıya sahip yataklarda, kumaşı yatağın altına sıkıştırabilirsiniz. İlk ve son durumda, yorgan şilteye uyan boyutta olmalıdır (her zaman daha büyüktür, örneğin 1,35m şilte için, yorganlar veya örtüler 2x2m’dir); ancak ikinci seçenekte, yorganın yerde durmasını istiyorsanız, yatak ölçünüze uygun olandan daha büyük bir ölçü seçin.

Kırmızı nevresimler
Kırmızı nevresimler

Çift Kişilik Nevresim Takımları

Şaşırmayın, size açıkladığımız anda ne dediğimizi anlayacaksınız çünkü bir yatak odasında bir yatakta görmüşsünüzdür , elbette! Yatağı giydirmek için iki nevresim kullanmakla ilgilidir. Bu şekilde hacim kazanacak ve yatağı daha yumuşak hissedeceksiniz. Görünecek olanın “içerisine” veya altına beyaz bir örtü ve üstüne renkli bir örtü ya da renkli bir yorgan koyarak örtüyü farklı bir tonda bırakabilirsiniz.

İKEA nevresim modelleri
İKEA nevresim modelleri

Yastıklar iki veya bir olabilir (ve yatağın üzerine düz veya yatak başlığının duvarına dikey olarak yerleştirilebilir). Her kişinin tercihlerine bağlıdır. Her zaman yatağın tüm genişliğini kaplarlar. Uyumak için bir veya iki tane seçebilirsiniz, ancak genellikle TV izliyor veya okuyorsanız, yatmadan önce yastıkların üzerine yaslanmak için başka bir veya dörtgen bir minder eklemek uygundur . Yastıklar, onları koruyan bir tekstil kaplamaya ve bunun üzerinde görünen kılıfın kendisine sahip olmalıdır. Yüz ve boyun ile temas halinde olacağından bileşimi önemlidir (daha iyi doğal lifler).

Gri nevresim takımları
Gri nevresim takımları
Nevresim Modelleri

4 ile 5 arası her boy yatak için uygun bir sayıdır. Yastıkları değil, minderleri kastediyoruz. Minderler süslenir ve kabarıktır (bu kabarık yataklar dergilerde en çok arzu edilenlerdir). Bunları büyükten küçüğe (başlığa bağlı en büyüğü) yerleştirmelisiniz. Çeyrekler , üzerlerine yaslanmak için kullanılan 60 x 60 cm’lik büyük yastıklardır . Bunun için kılıflı bir yastık da kullanabilirsiniz. Ve ön tarafa birkaç veya üç dekoratif minder daha yerleştirin, daha küçük. Renkler, dokular, düzlükler ve baskılarla oynayın. Ayrıca yuvarlak bir minder yerleştirebilir veya püsküllü, tüylü veya ponponlu kılıfları tercih edebilirsiniz.

Evidea nevresim takımları
Evidea nevresim takımları

Size bir fikir vermek için, ikisinin önünde. yastıklar, iki veya birkaç 60 x 60 cm kadran, bunların üzerine birkaç 50 x 50 veya 45 x 45 cm kare yastık ve üçüncüsü öne, ortalanmış, dikdörtgen yerleştirebilirsiniz. Mükemmel giyinmiş bir yatağa sahip olacaksınız. Başlık seçimi, yatağın giydirilme şeklini etkiler. Döşemeli tasarımlar, seçilen kumaşla zaten renk nüansları sağlıyor . Düz veya desenli olabilirler. Bu da diğer kumaşların seçimini şart koşar. Aynı aralıktaki minderler veya ekoseler gibi diğer bazı öğeleri koordine etmek için tonu kullanın . Başlık döşemeli ve yumuşaksa, üzerine yaslanmak rahat olacaktır ve fazladan birkaç mindere ihtiyacınız olmayabilir. Sertse veya başlık yoksa, yastığa ek olarak birkaç minder ekleyin.

Çiçekli nevresimler
Çiçekli nevresimler

Bu doğru, renk, yatak takımının kalitesini etkiler çünkü boyalarla işlem görmüş kumaşlar daha fazla zarar görür. Beyaz yatak takımı, doğal pamuk liflerini mükemmel durumda korur (ve ayrıca daha çevre dostudur). Dinlenme seviyesinde, en tiz ve çarpıcı tonlar rahatlamaya davet etmez. Yumuşak olanlar rahat ve dinlendirici alanlar yaratır, bu nedenle uykuyu uyandırmak için en uygun olanlar olmalıdır. Yorgan veya yorganların dolguları ve dolgularının bileşimi, alanın sıcaklığına veya evin koşullarına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Daha soğuk ya da daha sıcak olmanıza bağlı olarak, az ya da çok barınanlar var.

Çiçekli nevresim takımları
Çiçekli nevresim takımları

Başlamak için uygulayabilirsiniz ve yatağınızın (nihayet!) iştah açıcı, rahat ve dergilerde gördüğünüz gibi olduğunu keşfettiğinizde, birleştirme korkunuzu kaybedersiniz. İşin püf noktası, gri gibi tüm stillere uyan temel bir tonu tercih etmek ve tüm tekstillerde iki yoğunlukta kullanmaktır. Sadece dekoratif minderlerde başka bir ton kazandırıyor. Ve minderlerden birine benzeyen dokulu bir ekose seçin.

Bir önceki yazımız olan Yataş Yatak Odaları başlıklı makalemizde Yatak Odası Dekorasyonu, Yataş Yatak ve Yataş Yatak Odaları hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu