Dekorasyon

Marshall Duvar Boyası Renkleri

Marshall Boya Renkleri, Marshall Duvar Boyası Renkleri

Marshall Duvar Boyası Renkleri

Marshall Duvar Boyası Renkleri İyi bir dekorasyon ve tasarım tüm küçük ayrıntılara bağlıdır , uyum, sakinlik ve güzellikten ilham alan bir mekan elde etmek istiyorsak duvarlar için renk seçimi çok önemlidir. Modern bir dekorasyonda, duvarlar için tasarım trendlerinde olan ve tabii ki zevkimize uygun güncel bir renk kartelasını uygulamalıyız . Her zaman anın harfini veya paletini sormalıyız: Ikea veya İstikbal gibi bize ev eşyaları ve ürünleri sunmanın yanı sıra dekorasyona büyük önem veren firmalar , farklı örnekleri inceleyip nihai sonucu görebileceğimiz katılımcıları ile bize harika dekorasyon fikirleri verebilirler. Bu ve sektördeki diğer büyük firmalar , kararsız olduğumuzda veya şüpheye düştüğümüzde bize çok yardımcı olabilecek duvarlar için bir Marshall boya renk simülatörüne sahiptir.

salon dekorasyonu renkleri
salon dekorasyonu renkleri

Çok fazla para harcamadan bir oda dekorasyon planı oluşturmak, eve daha fazla modernlik getirmek için yeni 2022 sezonu dekorasyonuna uyum sağlamak çok önemlidir. Nasıl ki seçilen malzemeler ve mobilya seçimi , dekorasyonun yeniden yapılandırılmasında çok önemli bir rol oynuyorsa, renk seçimi de dikkate alınması gereken bir noktadır: Doğru renkler, dekorasyona “canlandırmaya” yardımcı olacaktır. oda dördüncü , daha büyük bir esenlik duygusu getiriyor. Bu yeni sezona tam olarak uyan renkleri bilmek ve görsel efekti bir simülatör aracılığıyla görebilmek güzel bir bonus. Duvarları boyamak için renk skalası sonsuzdur ve evimizde bazı odaların dekorasyonunu değiştirmek istediğimizde her odada elde etmemiz gereken etkinin aynı olmadığını unutmamalıyız.

Permolit Duvar Boyası
Permolit Duvar Boyası

Oturma odası duvarlarının tonları ile ebeveyn yatak odası veya çocuk odası boyamak için kullanılan renkler örtüşebilir ancak farklı odalar için farklı tonlar ve duvarlar için farklı renk kombinasyonları gerekir. Dekoratif paneller ve duvar kağıdı da çok faydalı olabilir. Farklı tonlar uygulamak ve duvarlar için en uygun renk kombinasyonunu elde etmek istediğimizde duvarlar için boya renkleri ile bir dekorasyon düşünülmelidir.

oturma odaları için renkler
oturma odaları için renkler

Renkler içindeki ilk sınıflandırma soğuk veya sıcaktır: İç mekan tasarımında sıcak renkleri , hareketliliği teşvik eden ve mutluluk yaratan renkler olarak tanımlayabiliriz; soğuk renkler ise rahatlama, dinginlik ve sessizliği tercih eder. Öte yandan, farklı tonlarında ve renk kombinasyonlarında her iki duyuma da neden olabilen melez renklerimiz (mor gibi) var. Sıcak renkler : Portakal, kırmızı ve sarılar ışığın ve neşenin renkleri olabilir ama aşırılıklara dikkat etmeliyiz. Çocuk odalarının dekorasyonunda çok uygundurlar. Hibrit renkler – herkese yakın olan ve mükemmel sonuçlarla duvarlar için renk kombinasyonlarında kullanılabilen renklerdir. Ve bu gruba belki nötr renkleri de dahil edebiliriz. Gençleri veya bireysel yatak odalarını dekore etmek için idealdirler.

oturma odaları için duvar renkleri
oturma odaları için duvar renkleri

Renklerin tonları, aradığımız şeye bağlı olarak bize nüansları verebilecek olan şeydir. Duvarlar için renklerle modern tarzda iç dekorasyonda farklı bitiş örneklerini görüyoruz. Oda dekorasyonunda ve oturma odası tasarımında nötr tonlar harika birer yardımcıdır . Mevsim ne olursa olsun, nötr tonlar her zaman farklı odaların dekorasyonunda iyi bir şekilde bir araya gelecektir. İnanılmaz gibi görünse de bej, kahverengi ve açık gri gibi tonlar oturma odanıza veya yatak odanıza büyük bir rahatlık duygusu getirebilir. Bu durumda minder, aksesuar gibi sıcak renklerin kullanılması odaya daha da fazla konfor kazandırılmasına yardımcı olacaktır.

Marshall Duvar Boyası Renkleri
Marshall Duvar Boyası Renkleri

Kahverengi ve gri , iyi bir zarafet duygusu verir. Geniş ve aydınlık odaları dekore etmemiz gerektiğinde koyu tonlarla cüret edebiliyoruz ve dekorasyonda oldukça ilginç bir altlık oluşturabiliyoruz. Bunları yumuşak yapay ışık ve hibrit renklerle birleştirin ve hatta geniş beyaz alanları ortaya çıkarın. Bitkilerin canlı renkleri ve yeşil tonları mükemmel bir duvar rengi kombinasyonudur. Canlı renkler , temel olarak nötr tonlarda dekore edilmiş odaya tazelik ve modernlik getirecektir. Bitkilerin renkleri tek başlarına veya bazı detaylara uygulandığında uyumlu ve sıcak bir kontrast olacaktır.

İç Dekorasyon Renkleri
İç Dekorasyon Renkleri

Beyaz bir dokunuş her zaman mekana saflık kazandırarak uyum sağlar. Bu sezon için en iyi renkler çelişkili gibi görünse de, beyaz bir dokunuş odanın dekorasyonuna sıcaklık, zarafet ve temizlik getirmeye yardımcı oluyor. Nötr tonlar, ahşabın daha güçlü tonuyla mükemmel bir şekilde birleşirken, odanın kahramanı beyaz halı da tamamlanıyor. Anahtar, oturma odanıza o sıcak dokunuşu verecek bir mobilya parçası veya kilim, döşeme veya perde gibi öne çıkan beyaz bir parça seçmektir.

Mavi ve yeşil renkler, gri ve beyaz ile birlikte odaya dinginlik, sıkılık ve zarif bir tarz kazandıran iç mekan boyalarıdır. Taşı taklit eden duvar , duvarlarda kullanılan renkte uygulanan tonların soğukluğuna ve sıcaklık verir.

Bir önceki yazımız olan Ev Dekorasyonunda Siyah Renk Kullanımı başlıklı makalemizde ev aksesuarları, Ev Dekorasyonunda Siyah Renk Kullanımı ve Evde Farklı Dekorasyon Örnekleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu