Muftak Dekorasyonu

İKEA Mutfak Dekorasyonu

İKEA Mutfak Dekorasyonu, Mutfak Dekorasyonu

İKEA Mutfak Dekorasyonu

İKEA Mutfak Dekorasyonu Her sabah sağlıklı ve huzurlu bir kahvaltı hazırlamanın en iyi yolu , ev aletlerinden mutfak gereçlerine veya alacağınız ürünlere kadar ihtiyacınız olan her şeyin elinizin altında olmasıdır. Bunu başarmak için de en iyisi bu kullanım için belirli bir kabine tahsis etmektir. Mikrodalgayı bile içeren resimdeki gibi. Kahve makinesi ve tost makinesi için bir boşluk bırakmak ve elektrik tesisatını gerekli fişlere sahip olacak şekilde planlamak önemlidir. Dolap açıkken kapılar her iki taraftan da kamufle edilir. Herkes kahvaltısını yaptıktan sonra, tek yapmanız gereken onu alıp kapatmak, böylece her şey gizlenecek.

Tekzen Mutfak Dekorasyonu
Tekzen Mutfak Dekorasyonu

Herhangi bir mekanda düzeni sağlamanın en önemli anahtarlarından biri öğeleri sınıflandırmaktır. Bu aynı zamanda kahvaltı alanında da çalışır. Fotoğraftaki gibi eşyaları düzenlemek için birkaç rafınız varsa, eşyalarınızı kullanımlarına göre ayırın ve düzenleyin. Ev aletleri (kahve makinesi, ekmek kızartma makinesi, meyve sıkacağı vb.), mutfak gereçleri (fincanlar ve tabaklar, kaseler, çatal bıçak takımı vb.) için bir alan ve kahve, şeker, tahıl gevrekleri, kakao vb. kavanozları için bir alan ayırın.

Mutfak ürünleri
Mutfak ürünleri

Kahvaltı dolabının içine ışık takmak çok pratik. Bazı şeritleri rafların alt kısmına veya esnek LED şeritleri dolabın iç çevresine sabitleyebilirsiniz. Bir ışık sensörü yerleştirmek iyi bir fikirdir, böylece kabini açtığınızda set yanar ve kapattığınızda kapanır. Bu, akılda tutulması gereken bir şey olan enerji tasarrufu sağlar. Bazı raflar mükemmel bir kahvaltı köşesi olabilir. Anahtar, alanı düzgün bir şekilde planlamak ve tezgah alanını mümkün olduğunca düzenli tutmaktır. Bir tavsiye: sebze lifli tepsiler, sepetler, kutular veya her şeyi düzenlemenize yardımcı olacak diğer öğeleri kullanın.

Mutfak tasarımı
Mutfak tasarımı

Bir kahvaltı dolabına ihtiyacınız varsa ve ihtiyacınız varsa, alan bir rahatsızlık olmak zorunda değildir. Fotoğrafta, bu depolama köşesi dolaplara entegre edilmiştir ve ayrıca iki akşam yemeği için barınak sağlamak için mini bar olarak konsollu bir raf içermektedir. Duvardaki delikte gerekli şeyler için yeterli alan var: kahve makinesi, fincanlar, tabaklar, vb. Sadece kahvaltılık olabilir ama özellikle küçük mutfaklarda oldukça işlevseldir. Mutfakta her zaman büyük bir kahvaltı dolabına sahip olmak gerekli değildir. Her şey evde kaç kişi olduğunuza, boş alana, rutinlerinize vb. bağlıdır. Bazen beyaz lake ahşap rafları yerleştirmek için kullanılan resimdeki gibi iki duvar arasında küçük bir boşluk bırakılıyor. Arka duvar, mutfağın geri kalanıyla aynı duvar kağıdıyla dekore edilmiştir.

Mutfak Dekorasyonu
Mutfak Dekorasyonu

Bu mutfakta her şey var: Her gün yemek için pratik bir bar, sıcaklık katan ahşap tabureler ve arka planda bir kahvaltı modülü. Buna kupa askıları, tahıl kavanozları için raflar ve ekmek kızartma makinesi veya kahve makinesi için alan dahildir. Dekoratif dokunuş? Vizon rengi, mutfak gibi, altın kulplarla birleşiyor. Süper şık! Bu bir Deulonder projesi. Mutfak dolapları arasındaki duvarda bir boşlukta bulunan iki uzun raf, kahvaltı için ihtiyacınız olan her şeyi düzenlemeye yarar: ekmek kızartma makinesi, bardaklar ve tabaklar vb. Küçük bir tabanı olmasına rağmen, her şey için yer var. Duvar, mobilyalarla aynı yeşil renkte ahşapla kaplanmıştır.

Modern mutfak dekorasyonu
Modern mutfak dekorasyonu

Koridorun sonundaki boşluktan yararlanmak için, dolap olarak kahvaltılık dolabı yerleştirildi. Açıldıktan sonra kapılar yanlara gizlenerek tüm iç alanı erişilebilir hale getiriyor. Dolapta elektrikli ev aletleri için bir yer, mutfak gereçleri için bir raf ve kahvaltıda ihtiyaç duyulan diğer ürünler için alt çekmeceler bulunur. Rafların altında iç aydınlatma ile. Daha çekici hale getirmek için gardırobun altı duvar kağıdı ile kaplanmıştır. Mutfakta kahvaltı dolabı kurulumu çok fazla yer kaplamaz. Kontrol etmek için fotoğraftaki modele bakın: yaklaşık 40 cm genişliğinde dar bir boşluk yeterlidir. İçi ve dışı, mobilyaların geri kalanıyla aynı griye boyanmış, böylece tamamen entegre edilmiştir.

Koçtaş Mutfak Dekorasyonu
Koçtaş Mutfak Dekorasyonu

İKEA Mutfak Dekorasyonu Fikirleri

Bu mutfaktaki duvarlar ve tavanlar gibi dolaplar, mobilyalar, raflar ve çekmeceler de parlak ve çok yönlü bir renk olan beyazdır. Fırın kolonu, mikrodalga fırın ve buzdolabı arasında, üst kısımda raflar ve alt kısımda çekmeceli bir kahvaltı modülü oluşturulmuştur. Düzen garanti edilir ve onunla birlikte sabahları huzur. Rahatsız edici bir sütunun bulunduğu mutfaktaki bu boşluktan yararlanmak, dekoratif olduğu kadar çok pratik olduğu da ortaya çıkan bu kahvaltı dolabını oluşturmak için mükemmel bir bahane oldu. Dar raflar, infüzyonları koymak için bölmeler, bardakları asmak ve böylece yerden tasarruf etmek için rafların altına kancalar… Her şey düzeni sağlamak için tasarlandı. Orijinal bir detay mı? Metal kulplu hasır tepsilerden başka bir şey olmayan alt çekmeceler. Güzel!

İstikbal Mutfak Dekoru
İstikbal Mutfak Dekoru

Bu mutfaktaki grimsi yeşil renkteki mobilyalar, kahvaltı için gerekli eşyaları yerleştirmek ve her sabah erişilebilir kılmak için açık raflardan oluşan bir yapıya ev sahipliği yapıyor. Alt alan çekmecelerle donatılmıştır. Bu mutfakta geçiş alanı, bir dolaba benzer şekilde duvara bir kahvaltı dolabı yerleştirmek için kullanılmıştır. Üst kısım cam kapılı kapalı vitrindir. İç kısmı ortaya çıkarırlar, ancak bardakları, kaseleri ve tabakları tozdan korurlar. Küçük bir raf kahve makinesini barındırır ve alt kısımda kalan ürünleri ve kahvaltılık malzemeleri saklamak için büyük çekmeceler vardır.

İstikbal Mutfak Dekorasyonu
İstikbal Mutfak Dekorasyonu

Büyük, çekmeceli ve dolaplı. Bu, fotoğraftaki mutfaktaki bu kahvaltı köşesinde yıldız olan mobilyalardır. Mutfak gereçlerini, ev aletlerini ve diğer ürünleri düzenlemek için yeterli alana sahip olan tüm mobilyalar, bütünün görsel ağırlığını hafifleten beyazdır. Çekmeceler ve kapılar metal kabuk kulplara sahiptir. Tezgahın sonunda duvarda kalan bir boşluk, kahvaltılık şeyleri saklamak ve düzenli ve kolay erişilebilir tutmak için mükemmel bir köşedir. Raflı ve küçük çekmeceli olarak tasarlanmıştır, oldukça pratiktir. Bir kahvaltı modülü tasarlamak için mutfakta geniş bir boş alana sahip olmanın gerekli olmadığının kanıtıdır.

Bir önceki yazımız olan Modern Küçük Mutfak Tasarımları başlıklı makalemizde Küçük Mutfak Tasarımları, Modern Küçük Mutfak Tasarımları ve Mutfak dekorasyon fikirleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu