AksesuarDekorasyonPerde Modelleri

2022 Modern Stor Perde Modelleri

2022 Modern Stor Perde Modelleri

2022 Modern Stor Perde Modelleri

Merhabalar, Yaşam alanına daha çağdaş ve modern yorum katmak için tercih edilen perde modelleri arasında artık stor perdeler oluyor. 2022 modern stor perde modelleri her dekorasyona kolay uyum sağlayabilen ve kullanımı kolay perde modelleri arasında. Hem de evinizde klasikten uzak faklı bir hava katabilir. Kullanımı da oldukça sağlıklı ve pratiktir. Yaşam alanını daha özel hale getirmek isteyenler stor perdeleri tercih ediyor ve severek kullanıyor. Her ortama ve dekorasyona uyacak modelleri bulmanız mümkün. Dar alanlarda yer kaplamayan perdelerdir. Temizlemesi oldukça kolay olmasından dolayı oldukça fazla tercih edilen perdelerdir. 2022 modern stor perde modelleri nemli bir bezle temizlenebilen stor perdelerin artık kendini temizleyenleri de bulunuyor.

Kendini temizleyen stor perde modelleri:

Stor perde kullanmak isteyen fakat temizliği zor olduğu için vazgeçenler için yeni kurtarıcılar kendini temizleyen perdeler oluyor. Son teknolojilerle geliştirilen kendini temizleyen stor perdeler lekeleri üzerinde tutmuyor ve sizi yormuyor. Bu perdeler modern zamana ayak uydurarak kendini ışıkla temizliyor.

Zebra perde modelleri nasıl kullanılır:

Hem tül hem güneşlik görevi gören zebra perde modelleri bütün ortamlarda rahatlıkla kullanılabilir. Son yılların da en çok kullanılan perde modellerinin arasındaki perdelerdir. Pek çok farklı model ve renk seçeneği de bulunmaktadır. Normal güneşliklere göre daha aydınlık bir görünüm ve kullanış rahatlığı sağlıyor. Gün ışığının evinizde daha fazla olmasını istiyorsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz. İsminin zebra olmasının nedeni ise zebra gibi iki renk olmasından dolayıdır. Renklerin üst üste gelmesine göre ayarlanıyor.

Jaluzi perdeler modelleri dekorasyon fikirleri:

Jaluzi perdeler eskiden sadece iş yerlerinde kullanılıyordu ama artık evlerde de yerlerini alıyor. Evinizi istediğiniz gibi aydınlatabileceğiniz bu perdeler ile tamamen karanlık bir alan da yaratabilirsiniz. Bu perdeler özellikle migren ağrısı olanların oldukça tercih ettiği 2022 Modern Stor Perde Modelleri arasında.

Siz de evinizde 2022 modern stor perde modellerinden kullanabilir evinize farklılıklar katabilirsiniz. 2022 modern stor perde modelleri için galerimize bakabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Modern ve Rustik Ev Dekorasyonları başlıklı makalemizde Doğal ev dekorasyonları, Ev Dekorasyonları ve Modern ve Rustik Ev Dekorasyonları hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu