Dekorasyon

İkea Katalog Fikirleri

En İyi İkea Katalog Fikirleri

İkea Katalog Fikirleri

İkea Katalog Fikirleri nelerdir? Ev dekorasyonu, özel bir dokunuş sağlayan belirli kaynaklardan oluşabilir. Bir odaya girmekten ve temelde doğru şekil, renk kombinasyonundan ve doğru dağılımdan kaynaklanan o uyumu bulmaktan daha iyi bir şey yoktur .

Bazen iç mekanlar için ne seçmemiz gerektiği konusunda şüpheler ortaya çıkıyor. Bir köşe için bir mobilya parçası seçip seçmemeyi, oturma odasının nasıl çalışacağını , yatak odasının nasıl dekore edileceğini, yemek odasında nasıl rahat bir atmosfer yaratılacağını bilmiyoruz . Gerçek bir rahatlık duygusu elde edebilmemiz için bu çok temel sorunların çözülmesi gerekir .

İkea salon
İkea salon

İkea Katalog Avantajları

Muhtemelen ihtiyacımız olan şey, iç tasarımı nasıl yönlendireceğimizi bilmek için gerekli olan biraz ilham almak. Bunu yapmak için IKEA kataloğuna dönebiliriz. İçinde belirli kararlar verirken size yardımcı olabilecek bazı ilginç teklifler bulacaksınız. Salonda hoş bir görünüm elde etmek için kanepe, sehpa , ayaklık ve diğer koltukların seçimi birbiriyle uyumlu olmalıdır.

İkea Katalog Fikirleri
İkea Katalog Fikirleri

Özel Dokunuşlar

Bu katalogda keşfedilebilecek bir şey, ev ortamları yaratmak için dekoratif kaynakların iyi bir oranıdır . Tabii ki, IKEA bize işlevsellikten ödün vermeden farklı unsurlar arasında bir diyalog gösteriyor. Bu sayede konuklarımızı hiç şüphesiz kayıtsız bırakmayacak bir dekorasyonla şaşırtabiliriz.

Yerden tasarruf etmek, samimi alanlar yaratmak, en iyi komodinleri bulmak ya da çamaşır odasını daha meraklı bir yer haline getirmek söz konusu olduğunda, doğru mobilyaları seçmeliyiz. Bitkilerin arasından biraz yeşillik uygulamak istersek ya da evi bir Japon tarzı ile donatmak istersek de aynı şey söylenebilir. Dekorasyonu gerçekten nasıl yapacağımızı bilmiyorsak, ilham aramak daha iyidir. IKEA kataloğunun söyleyecek çok şeyi var. Her odayı özel bir yer haline getirmek istiyorsanız, aşağıda size göstereceğimiz fikirlere bir göz atın ve evinizin dekorasyonunda bazı hatalardan kaçının.

Bir dünya markası olan İKEA bir çok ülkede kullanılan ve rağbet gören bir markadır. Bu marka evin konforunu ve rahatlığını sağlamak için neredeyse her odaya her bölgeye el atmış durumdadır.

İkea oturma grubu
İkea oturma grubu

Yatak Odası

Bir kaç küçük konuşla yatak odanızı ve perdelerinizi mükemmel bir hale getirebilirsiniz. Yatak odası evin en mahrem bölgelerinden biri olduğu için bu alanı kendinize özel ve gösterişli bir hale getirmek yararınıza olacaktır.

Yatak odanızın duvarına bir bank yerleştirmek, bu yıl vereceğiniz en iyi dekoratif kararlardan biri olabilir. Ekstra bir koltuğa sahip olmasının yanı sıra, tabloları sergilemek için çok iyi bir destek ve mükemmel. Ayrıca IKEA’nın uzaktan kumandayla ayarlanabilen yeni Floalt LED ışık panellerini de içerir ve ilk kalkmanız gerektiğinde eşinizi bir daha asla uyandırmazsınız.

Salon

Salon evin en gösterişli alanlarından biri olmak zorundadır. Çünkü siz ve misafirleriniz eve ilk adımı attığı anda salonla karşılaşır. Salonunuz eğer şık ve göz alıcı ise evin diğer alanlarına bakıldığında da hep salon hatırlanır. İlk izlenim önemli olduğu için salonu mutlaka iyi bir şekilde dekore etmek gerekmektedir. Salon dekorasyonu için önemli olan şey İKEA’dan alınabilecek iyi bir koltuk takımı, televizyon ve televizyon ünitesidir. Bu sayede salonunuz bir kombinsyon çerçevesinde göz hoş gelmeye başlar.

Küçük Alanlar Oluşturun

İkea Katalog Fikirleri arasında en önemli olanlardan biride oturacak basit alanlardır. Oturma odanızın çok metrekaresi yoksa bu fikri kopyalayın: duvara sabitlenmiş iki depolama çözümü ve misafirler geldiğinde karşılarında iki veya üç tane sade koltuk görecekler. Bu alan hem ilgilerini çekecek hem de farklı bir ambiyans katacaktır.

İke koltuk,
İke koltuk,

Yemek Odası

Yemek Odası ailenin tamamının toplandığı nadir alanlardan biridir. Hem evdeki kişi sayısına uygun hem de misafirlere yetecek kadar bir yemek alanı oluşturmak çok önemlidir. Yemek masaları genelde evin büyük salonunda yada mutfakta olur. Mutfağınız yeterince büyükse yemek masasını mutfakta kurmanız önemlidir. Bu sayede yemeklere daha hızlı ulaşabilir ve taşıma sıkıntısı yaşamazsınız.

Yavaş yavaş, oturma odaları tüm evlerin operasyon merkezi haline geldi. Onlarda yemek yiyoruz, akşam yemeği yiyoruz, film ve dizi izliyoruz, çalışıyoruz ve hatta biraz kestiriyoruz. Ek olarak, tecrit sırasında, değiştirmek veya iyileştirmek istediğimiz her şeyin daha fazla farkına vararak evin bu alanında normalden daha fazla zaman harcamak zorunda kaldık: kanepe düşündüğümüz kadar rahat olmayabilir veya masa merkezinin birkaç santim daha fazlasına ihtiyaç duyulabilir.

İkea Katalog Fikirleri

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Modern ve Rustik Ev Dekorasyonları başlıklı makalemizde Doğal ev dekorasyonları, Ev Dekorasyonları ve Modern ve Rustik Ev Dekorasyonları hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu