Aksesuar

Ottoman Aksesuar

Ottoman Aksesuar (Osmanlı Aksesuarları)

Ottoman Aksesuar

Merhabalar, Ottoman kelimesi “Osmanlıdan” anlamına gelmektedir. Yani evinize Osmanlı havası katıp aksesuarlarla yaşatabilirsiniz. Osmanlının ağır ve ihtişamlı yapısı evinizde klasik ve şık bir hava katacaktır. Ottoman Aksesuar ile geçmişin izlerini evinize taşıyabilirsiniz. Geleneksel motifli aksesuarları evinizde dekore ederek istediğiniz ihtişama ulaşabilirsiniz.

Evde Osmanlı mirasını yaşatmak için hat ve çini sanatının kullanıldığı ürünlerden, kadife kumaşlardan, ahşap malzemelerden, oyma desenler ve geleneksel motifleri kullanarak kendi dekorasyonunuzu yapabilirsiniz. Saraylarının klasik ve ihtişamlı çizgilerini günümüze taşıyan lale, tuğra gibi simgelerin kullanıldığı tablo, vazo, ayna ve yastıkları dekorasyona dahil etmeniz de hoş olacaktır. Mobilya seçimlerinde oyma kenarlı ve daha çok eskitilmiş görünüme sahip olanları tercih etmelisiniz. Dolapların yalnızca kulplarını değiştirerek de evde ottoman tarzını yakalayabilirsiniz. Ottoman tarzını tamamlamak istiyorsanız evinizin bazı yerlerinde koltuk değil sedir kullanabilirsiniz. Duvarlarda ya da evde kullandığınız diğer nesnelerde toprak renklerine, zümrüt yeşiline, tozlu turkuaz ve bordo renklerine yer verin ki istediğiniz dekorasyonu tamamıyla gerçekleştirebilin.

Ottoman Aksesuar (Osmanlı Aksesuarları)

Eğer istediğiniz küçük dokunuşlarla Osmanlı tarzını evlere taşımaksa, sizin için seçtiğimiz Ottoman Aksesur modellerinden seçip evinize farklı bir hava katabilirsiniz. Gümüş altın renklerinde olan bir çok Ottoman Aksesuarı evinize şıklık katacaktır. Sizin için bulduğumuz üfleme tekniğiyle yapılan Ottoman Aksesuar modellerine bakmanızı tavsiye ederiz. Eviniz farklı tarzda olsa da Ottoman Aksesur modellerinden bazılarını seçip evinize şık detaylar katmasını sağlayın. Osmanlının geleneksel şekerlik, lokum, şişe, çerezlik gibi aksesuarlarını Ottoman Aksesuar modelleri içinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Basit söylenen ama aksesuar olarak kullanıldığında şık detaylar veren Ottoman Aksesuar seçenekleri size Osmanlıya götürecektir.

En iyi dekorasyon ekibi olarak sizler için en şık Ottoman Aksesuar modellerini bulduk. Özellikle cam üfleme tekniğiyle yapılan şık aksesuarları evinizde dekore edebilir olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Evinizin tarzına şıklık katacak aksesuar modellerini galerimizde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan 2022 Avize Modelleri başlıklı makalemizde 2022 avize modelleri, 2022 en şık avize çeşitleri ve en güzel avize çeşitleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu