Muftak Dekorasyonu

Rustik Mutfak Modelleri

Rustik Mutfak Modelleri

Rustik Mutfak Modelleri

Rustik Mutfak Modelleri Rustik mutfaklar geçmişte kalmış ya da kırsal alanlara özgü gibi görünse de gerçek şu ki birçok insan mutfaklarının dekorasyonunda bu tarza yer vermeye karar veriyor. Rustik tarzı sıcaklık ve sağlamlığı sağlar, yararlanmak da mümkündür mobilya ve aksesuar onlar modası ve çok dayanıklı yok gibi. Yine de rustik mutfaklara dahil edilebilecek ve bu tür mutfak dekorasyonunu planlamayı çok daha kolaylaştıracak bazı hususları dikkate almak önemlidir.

Vintage mutfak modelleri
Vintage mutfak modelleri

Bir de sade dekorasyon , mutfak ve herhangi bir diğer kısmı hem de ev dekorasyonu , özellikle tabanında, ahşap, taş ya da demir gibi malzemeler bulabilirsiniz. Ne zaman mobilya seçimi ve en iyi temsil parçaları rustik mutfak, bu noktayı unutmayın. Şu anda çimento ile yapılmış birçok rustik mutfak tasarımını görmek mümkün.

Tarz mutfak dekorasyonları
Tarz mutfak dekorasyonları

Daha güncel bir dokunuşa sahip, ancak çok soğuk bir oda gibi görünmemesi için uygun şekilde birleştirilmesi gereken rustik bir mutfak istiyorsanız, düşünmeniz gereken bir seçenek. Bir mutfağın rustik olması, en doğal renklere odaklanmamız gerektiği anlamına gelmez: kahverengiler ve griler, ancak özellikle küçük mutfaklar hakkında konuşursak, odaya çok daha fazla ışık getirecek olan beyaz rustik mutfağı tercih edebiliriz.

Şık mutfak modelleri
Şık mutfak modelleri

Duvar kaplaması çok moda olan ve için idealdir rustik tarzda. Taş, tuğlayı simüle eden bir kaplama seçin … ve rustik mutfaklar için mükemmel bir etki elde edeceksiniz. Tipik karoları da kullanabilirsiniz, sonuç çok iyi olacaktır. Rustik mutfaklarda sıcak renkleri özleyemezsiniz. Rustik beyaz bir mutfak seçecekseniz toprak tonlarında bir elemente yer vermeniz gerektiğini unutmayın. Düşünme rustik mutfak aksesuarları , en uygun bu aksesuarlar çıplak gözle görülemeyecek, özellikle, ahşaptır. Takılmayın, çünkü sonradan çoğu görünmeyecek ve çekmecelere ve dolaplara düşecekler.

Rustik Mutfak Modelleri
Rustik Mutfak Modelleri

Rustik mutfak modelleri eskiden köy evlerinde yada kasabalarda kullanılırdı. Fakat ilerleyen dönemlerde bu mutfak tarzı modern alanlara uydurulmuştur. Bu sayede diğer alanlarda olduğu gibi mutfaklarda da köy esintileri görülmeye başlanmıştır. Rustik denince akla köy evleri gelse de zamanla büyük şehirlerde özellikle lüx mutfaklarda kullanılmaya başlanmıştır. Bu tarz mutfakları sizler için araştırdık.

Bir önceki yazımız olan Mutfağınızı Yenilemenin Yolları başlıklı makalemizde Modern Mutfak Modelleri, Mutfağınızı Yenilemenin Yolları ve Şık Mutfak DEkorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu