Dekorasyon

Ev Dekorasyonunda En Moda Trendler

Ev Dekorasyonunda En Moda Trendler

Ev Dekorasyonunda En Moda Trendler

Ev Dekorasyonunda En Moda Trendler İç mimarların ve dekoratörlerin temelde işe yaradıkları için tüm projelerde kullandıkları birçok dekorasyon hilesi vardır. Etkilidirler. Hepsinden iyisi, çoğu sadece estetik hareketler, küçük değişiklikler, herkesin yapabileceği, alanında bilgisi olmayan, minimum kaynaklarla ve çoğu hızlı bir şekilde yapılabilecek ince dokunuşlardır. Herkes ve herhangi bir evde ve anında iyileştirin. İşte bundan sonra göreceğimiz şey bu: Evde istediğiniz zaman yapabileceğiniz dekorasyon modelleri bulunur. Bazıları ilginizi çekmeyecek, diğerleri işe yarayacak. İhtiyacınız olanı seçin ve uygulayın, böylece evinizin dekorasyonunda anında ve önemli bir gelişme fark edeceksiniz. Bunları size açıklayacağım, görelim. Hiçbiriyle ilgilenmiyorsanız, bir sonrakine gidin.

Tekzen ev dekorasyonu
Tekzen ev dekorasyonu

Pek çok blog okuyucusu, kanepelerini süslemek için düşündükleri minderlerin onlara iyi gelip gelmeyeceğini sormak için bana yorumlar bırakıyor. Şimdi anlatacağım bu dekoratif numara ile o minderlerin size yakışıp yakışmadığını ilk elden görebilecek olsanız da , bana sormaya devam etmenizi istiyorum. Yorumlarınıza alıştım ve onlarsız ne yapardım bilmiyorum. Peki, sevdiğiniz bazı yeşil minderler gördüğünüzü hayal edin. Ve onları satın almadan önce akla şu şüpheler geliyor: Bu minderler kanepemin rengine yakışır mı? Bu minderler sahip olduğum perdelerle eşleşir mi? Bu minderler halıyla eşleşir mi? Gördüğün o güzel yeşil minderlerin sana yakışıp yakışmadığını anlamak için yatak odana git , dolabı aç ve yeşil giysiler ara. Minderlerinkine benzer bir yeşilse, çok daha iyi.

Şık Ev Dekorasyonu
Şık Ev Dekorasyonu

Aynı şey minderler için olduğu kadar satın almayı düşündüğünüz ve şüphe duyduğunuz küçük parçalar için de geçerlidir. Bir tablo, size uygun olup olmadığını görmek için tabloyla aynı renkteki bir tişörtü anlık olarak asabileceğiniz için; yemek masası için bir vazo, çünkü masaya vazo ile aynı renkte bir tekstil koyabilirsiniz, vb. Burada size bu çok etkili numarayı anlattığım videoyu izleyebilirsiniz: Yani, aklınızda bir şey varsa ve size tam olarak uyup uymayacağını bilmiyorsanız veya bir kez giydikten sonra beğenip beğenmeyeceğinizi bilmiyorsanız, deneyebilirsiniz. Elbette evinizde, nasıl göründüğünü görmek için geçici olarak koyabileceğiniz aynı renkte bir şey var.

Sade yatak odası tasarımı
Sade yatak odası tasarımı

Ev Dekorasyonu

Perdeleri olabildiğince yükseğe asmak, pencerelerinizin daha şık görünmesini sağlayacağı gibi, mekanın tavanını veya yüksekliğini görsel olarak daha büyük gösterecektir. Perdeleri alçaktan asmak büyük bir hatadır . Çünkü ne perdeler ne de pencereler parlamaz ve tavanı daha alçak gösterirsiniz. Aynı yükseklikte iki pencerede iki eşit perde. Biri tavandan zemine, diğeri aşağıdan sarkıyordu. Hangisi daha iyi? Hangisi alanı daha uzun gösterir? Hangisi pencereyi daha çok stilize ediyor? Bu şekilde perdeleri indirdiyseniz, matkabı alın, birkaç fiş ve perdeleri tekrar evinizde asın, evet, bu sefer yapabildiğiniz kadar yükseğe asın . Ne kadar fark olduğunu göreceksin. Ve sizi ilgilendiren şey tavanlarınızı yükseltmekse, o zaman evinizin tavanını nasıl yükselteceğinizi ayrıntılı olarak anlattığım bu makaleye bakmanızı tavsiye ederim.

İstikbal salon dekorasyonu
İstikbal salon dekorasyonu

Dediğim gibi, göreceğimiz tüm kolay dekorasyon hileleri size yardımcı olmayacak. Aslında, bu numara ve önceki numara tamamen uyumsuz. Denemekten başka bir şey olmasa da, evinizin ışığı azsa ve daha büyük görünmesini istiyorsanız, deneyin, bir an için perdeleri kaldırın. Neyin değiştiğini göreceksiniz. Aslında, önce onları kaldırmanızı tavsiye ederim. Sonra evin başka bir yerine gidiyorum, bir kahve içiyorsun. Ya da dışarı çık, bir bira iç. Ve bir süre sonra perdeleri kaldırdığınız odaya girin. Uzaydaki değişime kelimenin tam anlamıyla şaşıracaksınız. Daha büyük görünecek ve daha parlak olacaktır. Perdeler, tamamen açık olsalar bile, yanlardan girebilecek çok fazla ışığı engelliyor. Bunları bir kez kaldırdığınızda, ışığın önünde herhangi bir engel kalmayacaktır.

İKEA koltuk modelleri
İKEA koltuk modelleri

Bu basit dekoratif numara en etkileyici olanlardan biridir, çünkü değişim gerçekten muhteşemdir. Ve sadece perdeleri kaldırarak. Gördüğünüz birçok dairenin ve İskandinav evinin fotoğraflarına bakarsanız, çoğunda perde yok. Bu normal. Kışın sadece 3 saat güneş alırlar. Bu yüzden, sahip oldukları o küçük ışığı geliştirmekte uzmandırlar. Bu nedenle, çoğu İskandinav zemininde perde yoktur. Ve sizi ilgilendiren, oturma odasını daha parlak hale getirmekse, bu diğer makalede şu anda bir oturma odasını nasıl daha parlak hale getirebileceğinizi görebilirsiniz. Bir büfeyi süsleyecekseniz, duvara birkaç resim koyacaksanız, kanepe için minderler alacaksanız ya da herhangi bir elemanı bir gruba koyacaksanız, benimkiler gibi. az önce bahsettiğimiz gibi, bir dizi tuhaf olan her zaman çiftlerden daha iyidir.

Bellona koltuk dekorasyonu
Bellona koltuk dekorasyonu

Kanepenin arkasına bazı tablolar koyma örneğini ele alalım. Kaç tane koyacağını bilmiyorsun. Belki iki, ama üç de koymak istersiniz, emin değilsiniz. Garip ögeler yerleştirildiğinde, sahne daha dinamik ve çekici hale gelir. Ögeler bile yerleştirildiğinde, her şey daha statik, daha az akışkandır. Aşağıdaki örneklere bir göz atın. İki güzel sahne koydum hem son derece güzel hem de iyi dekore edilmiş ama yakından bakarsanız 3 karenin olduğu sahnenin uyumu daha fazla ; akıcı, dinamik ve çekici bir sahnedir. İki çerçeveli olandan daha fazlası.

Bir önceki yazımız olan Filli Boya Oturma Odası Renkleri başlıklı makalemizde DYO Oturma Odası Renkleri, Filli Boya Oturma Odası Renkleri ve Filli Boya Renkleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu