Dekorasyon

Noel düğünü için rehber

Noel, yılın ışık, sevgi ve neşeyle dolu büyülü bir zamanıdır. Düğününüzü özel bir şekilde kutlamak ve ona Noel dokunuşu vermek için neden bundan faydalanmıyorsunuz? Noel’de evlenmeyi veya düğününüze Noel tarzı bir hava katmayı düşünüyorsanız, unutulmaz bir düğün planlayabilmeniz için işte bazı püf noktaları.

1.- Bir Noel teması seçin: Düğününüze bir Noel dokunuşu vermek istiyorsanız, yapmanız gereken ilk şeylerden biri bir Noel teması seçmek. Buz, kar ve mum gibi unsurlar içeren klasik bir temayı veya Noel ışıkları veya Noel ağaçları gibi unsurları içeren daha modern bir temayı tercih edebilirsiniz.

2.- Doğru kıyafeti seçin: Noel’de evlenmek istiyorsanız, kıyafetin yılın zamanına da uygun olması gerektiğini unutmamalısınız. Örneğin soğuktan korunmak için kollu ya da pelerinli gelinlikleri, gelin ve damat için ceket ya da montları tercih edebilirsiniz. Ayrıca eldiven, atkı veya şapka gibi Noel aksesuarlarını da unutmayın.

3.- Noel dekorasyonu: Düğününüze Noel dokunuşu verecek en önemli şeylerden biri dekorasyondur. İpli ışıklar, mumlar veya Noel ağaçları gibi klasik öğeleri veya LED ışıklar veya Noel figürleri gibi daha modern öğeleri tercih edebilirsiniz. Noel kartları veya çiftin isimlerinin yer aldığı süslemeler gibi kişiselleştirilmiş detayları eklemeyi unutmayın.

4.- Noel menüsü: Noel menüsü olmadan bir Noel düğünü nasıl olur? Kızılcık soslu hindi veya rosto gibi mevsimin tipik yemeklerini hazırlama fırsatını değerlendirin ve zencefilli kurabiye veya nuga gibi Noel tatlılarını eklemeyi unutmayın.

5.- Yılbaşı müziği: Yılbaşı düğününüze son dokunuşu yapmak için tören ve parti sırasında Noel müziğine yer vermeyi unutmayın. “We Wish You a Merry Christmas” veya “Jingle Bell Rock” gibi klasik şarkıları veya Noel şarkılarının daha modern versiyonlarını tercih edebilirsiniz.

Ayrıca burada düğününüzün dekorasyonunu tamamlayacak bir rehber de var.

Oluşturuldu:

11/12/2022 03:50

Bir önceki yazımız olan Nem lekeleri: nasıl çıkarılır başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu