Dekorasyon

Pembe Dekorasyon Modelleri

Pembe Dekorasyon Modelleri

Pembe Dekorasyon Modelleri

Pembe Dekorasyon Modelleri Hangi renk kullanılırsa kullanılsın pembe renk ev dekorasyonunda kendine yer edinmeyi başarmıştır. Şu anda, duvarlarda ağırlıklı olarak soluk pastel tonlar kullanılmaktadır. Vurgularla bir odaya renk dokunuşları vermek için milenyum veya hanımeli gibi daha doygun tonlar kullanılır. Sadece küçük kızlar için değil. Neşeli, sofistike ve hatta seksi. İster on sekiz ister seksen yaşında olun, size doğru rengi nasıl uygulayacağınıza dair dekorasyon fikirleri ve ipuçlarını göstereceğiz.

Sıklıkla inandığımızın aksine, bu renk, onu kullanmaya cesaret eden ve çevreye yaydığı iyi titreşimleri özümseyen en cesurlar için günlük ve canlı olabilir. Kız odaları ile özdeşleştirildiği dönemler geçti ve giderek daha çok evlerin en çok kullanılan alanlarında kendine yer edinmeyi başardı, ancak bu segmentte bir klasik olmaktan asla vazgeçmeyecek.

Yemek Odaları
Yemek Odaları

Pembe Salon Modelleri

Güllü bir ev, kişinin kişiliğinin, kendine güveninin, cesaretinin, söyleyeceklerinden bağımsızlığının ve her şeyden önce, başkalarının görüşü ne olursa olsun, teklifini yerine getirme ruhunun açık bir örneğini verir. Doğada pembeyi düşünürseniz, bahar ve yaz gün batımlarındaki çiçekler, mutlu anlar, sıcacık iklimler, güzel duygular gibi görüntüler aklınıza gelebilir. Belki de bu yüzden bize çok fazla huzur ve neşe veriyor ve bu niteliklerden evimizde faydalanabiliriz.

Pembe Salon Modernizasyonu
Pembe Salon Modernizasyonu

Bu nedenle, kullandığınız pembenin yoğunluğuna bağlı olarak, salonlarınıza canlandırıcı bir hava katacak narin veya tropikal bir renk katmak istiyorsanız, bu fotoğraflara bir göz atın. duvarlarda nasıl kullanılır , aynı zamanda mobilyalarda veya sadece odanın bir aksanı olarak. Birçok kız bu rengi sever ve HER ŞEYİN pembe olmasını ister, ancak çoğu cesaret edemez çünkü bayat olarak etiketlenmekten korkar. Bunun nedeni, bu rengin her zaman kızlarla ve pembe dünyalarıyla yakından ilişkili olmasıdır. Ancak bu rengi odanın bazı unsurlarında soluk tonlarda uygularsanız beyaz veya gri gibi nötrlerle kombinleyebilir ve çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Pembe koltuk takımları
Pembe koltuk takımları

Evinizdeki tüm dekorasyonların o renkte olması şart değil, sadece bazı süslemelerde veya tek bir duvarda kullanabilirsiniz. Örneğin pembe bir koltuğu fotoğrafta gördüğünüz gibi beyaz dekorasyonlu bir oturma odasına yerleştirebilirsiniz.

Pembe Yatak Odaları

Dünyanın birçok yerinde uzun, soğuk bir kış, birçok zambak ve lale hayaline sahiptir. Ancak duvarınızın veya yatak odası aksesuarlarınızın rengini bunun gibi çiçek rengine çevirerek iç mekanlarda bir bahar havası elde edebilirsiniz. Yapabileceğiniz başka bir şey de bu renkte nevresim veya minder kullanmaktır. Bu halılar, perdeler ve her türlü tekstil için geçerlidir. Tekstili tercih edecekseniz, geri kalanı için bej uygundur.

Pembe Yatak Odaları
Pembe Yatak Odaları

Pembe, bugünlerde çoğu iç mekanda en nadir bulunan renktir. Kız odalarını andırıyor ve neredeyse başka hiçbir şey yok. Yine de tüm tonlarında aynı anda hem rahatlatıcı hem de biraz tuhaf olan bir şey var. Bu renk, Eski Dünya’nın sofistike bir havasını getirebilir. Örneğin Milano ve Roma’daki birçok daire klasik olarak kabul edilen bu renge boyanmıştır. Pembe, bu durumlarda nötr bir renk görevi görür ve kahverengi ve siyahları tamamlamak için iyi bir fon oluşturur.

Pembe yatak odası çeşitleri
Pembe yatak odası çeşitleri

Ya da oda sanki boş bir tuvalmiş gibi beyaz bir arka planı renklendirmek için daha canlı bir gölge kullanabilirsiniz, burada ve orada pembe ipuçları uygulayabilirsiniz.

Pembe Yemek Odaları

Aynı kriterler yemek odalarında da uygulanabilir. Bir duvarı bu renge boyayabilir veya sadece detaylara, özellikle de sandalyelere uygulayabilirsiniz. Bir başka iyi seçenek de aşağıda gördüğümüz kadife sandalyeler gibi eski bir pembe, çok parlak değil ama çok zarif.

Bir önceki yazımız olan Klasik Bahçe Fikirleri başlıklı makalemizde Bahçe, Bahçe Tasarımı ve En Şık Bahçe Modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu