Dekorasyon

Yuvarlak Ayna Modelleri

Ev Süslemelerinde Yuvarlak Ayna Modelleri

Yuvarlak Ayna Modelleri

Ev Süslemelerinde Yuvarlak Ayna Modelleri nasıl kullanılır? Kesin olan bir şey var ki o da yuvarlak aynaların modasının asla geçmediğidir. Ve herhangi bir mekana dinamizm kazandırmaları, özellikle banyoda , holde ve hepsinden önemlisi makyaj alanında öne çıkıyorlar . Trend belirleyen bir aksesuar. Aşağıda sunduğumuz önerilerle tarzınıza en uygun olanı bulun.

Banyo aynası
Banyo aynası

Yuvarlak aynalar trend haline geldiler. Dinamik şekilleri ve herhangi bir odaya uyum sağlama yetenekleri, yuvarlak aynaları çok ekonomik ve çekici bir dekorasyon kaynağı haline getirdi. Ayrıca en moderninden en klasiğine kadar her tarza uyum sağlarlar. Uyumlu olan bu tarz basit ama şık aynalar evinizin çok daha şık görünmesine yardımcı olmaktadır.

Şık ayna modelleri
Şık ayna modelleri

MEŞE AHŞAP ÇERÇEVELİ YUVARLAK AYNA
Sizlere sunduğumuz tüm ayna modellerini beğeneceğinizi umuyoruz. Bu tür öneriler evinize farklı hava katmakla beraber, aynı tarzla salonunuza götürmekten geri kalmaz. La Redoute’dan Alaria modeliyle ilgili. Her tarza ve odaya uyum sağlayabilen sade meşe ahşap çerçevesi ile karakterizedir. 100 cm çapındadır.

Meşe çerçeveli yuvarlak ayna
Meşe çerçeveli yuvarlak ayna

Son yıllarda dekorasyonda en yaygın trendlerden biri de doğal liflerin lamba, koltuk ve her türlü aksesuarda kullanılmasıdır. Yuvarlak aynalı dekorasyonda da eksik değil. Bu klasik salon için iç mimar Natalia Zubizarreta tarafından seçilen bu model, şıklığını kaybetmeden rahat ve çağdaş bir dokunuş sağlıyor. Salonunuz, oturma odanız ya da yatak odanız o “vay be” etkisine neden olacak şekilde bu aynayı yerleştirmeniz yeterli olacaktır. Liberia modelidir ve örgülü bambudan yapılmıştır.

Örme Kenarlı Ayna Modelleri
Örme Kenarlı Ayna Modelleri

Salonunuzu çok fazla mobilya ile doyurmak istemiyorsunuz, ancak ışığı güçlendirmeniz mi gerekiyor? Bu fikre dikkat: büyük bir yuvarlak ayna ile istediğiniz efekti elde edeceksiniz. Ardından, altına giymek için rahat bir bank yerleştirin. Bu sayede salon daha şık görünecektir. Yuvarlak aynalar salonun her daim güzel ve şık görünmesini sağlamaktadır.

Basit Görünümlü Yuvarlak Aynalar
Basit Görünümlü Yuvarlak Aynalar

Yuvarlak metal çerçeveli aynalar, modern bir salonu dekore etmek için güvenli bir seçimdir . Siyah metal çerçeveli sade, büyük bir ayna ile büyük ahşap konsolun varlığının aydınlatıldığı bu mekanda bunu açıkça görüyoruz. Duvar resmi ile sonuç modern, zarif ve zamansız.

Balık Gözü Ayna Modelleri 

Orijinal, değil mi? Bir ‘balık gözü’ efekti istiyorsanız, tereddüt etmeyin ve şömineyi taçlandıran bunun gibi dışbükey bir ayna alın (bir ayna yerleştirmek ve genlik ve daha fazla parlaklık elde etmek için harika bir yer). Ayrıca odanın tarzına göre çerçeveli veya çerçevesiz olarak da tercih edebilirsiniz. Bu, ondan vazgeçti ve elde ettiği görsel efekt için öne çıktı. Orijinal ve benzersiz bir his arıyorsanız, Maisons du Monde’un bu dışbükey aynası mükemmel bir seçim olacaktır. Paulownia ahşap çerçeve ve eskitilmiş altın kaplama ile evinizin herhangi bir köşesinin klasik stilini geliştirmek için idealdir. Calliope modelidir ve 80 cm çapındadır.

Balık gözlü ayna modelleri
Balık gözlü ayna modelleri

Yemek Odası Yuvarlak Ayna Modelleri

Herhangi bir alana daha fazla ışık vermek için bir seçenek, aynalarla süslemektir. Şimdi, dekorasyonun geri kalanından dikkati çekmesini istemiyorsanız bu önerideki gibi sade çerçeveli yuvarlak bir model seçin. Pencerenin önüne yerleştirildiğinde ışığı çoğaltabileceksiniz. Bu sayede hem yemek odası daha şık görünecek hemde bulunduğunuz ortama yeni bir hava katmış olacaksınız.

Şık salon aynaları
Şık salon aynaları

Ve eğer bir bitki aşığıysanız, hasır, jüt, sisal veya hindistancevizi lifi gibi doğal liflerden yapılanların tüm bitkilerinizi çevrelediğini bileceksiniz. Yaprakların yeşilliklerinin gölgesinde kalmayacakları ve görülebilecekleri yerlere yerleştirin. Ayrıca, onu ne kadar yükseğe yerleştirmek istediğinizi düşünün: ideal olarak, yeşil olabilmesi için göz hizasında olmalıdır. Bu sayede yemek odanız hem aynalarla hem bitkilerle süslenmiş olacak.

Yuvarlak Banyo Aynası

Yuvarlak aynalar koridorları, oturma odalarını, yemek odalarını ve hatta yatak odalarını fethettiyse, banyo daha az olamazdı. Ortamı aydınlattıkları ve daha rahat bir görünüm kazandırdıkları için küçük banyolar için mükemmel bir seçenektir. Ayrıca mükemmel yuvarlak şekilleri orantılılık ve daha modern bir etki sunar.

Yuvarlak banyo aynası
Yuvarlak banyo aynası

Yuvarlak ayna modelleri salon, yemek odası, mutfak, koridor ve banyo gibi alanlarda kullanılır. Bu tür aynalar yıllar geçse bile zerafetinden bir şey kaybetmez. Yuvarlak ayna modelleri kenarları çerçeveli ve süslü olduğu için her ortama yakışmaktadır. Özellikle evlerin girişinde sizi ve misafirlerinizi aynanın karşılaması her iki taraf adına da olumlu etkiler bırakacaktır. Bu tür zorunlu ev süslemeleri ihtiyaç sonucunda ortaya çıkmış ve neredeyse yüz yıllardır kullanılmıştır

Bir önceki yazımız olan 2022 Ev Dekorasyonu İpuçları başlıklı makalemizde 2022 Ev Dekorasyonu İpuçları, Dekorasyon Teknikleri ve Ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu