DekorasyonModa

Minimal Ev Dekorasyonu

Minimal Ev Dekorasyonu

Minimal Ev Dekorasyonu

Merhabalar,

Ev dekorasyonunda farklı şeyler isyenler ve modaya uyanlar için oldukça önemlidir nasıl bir tarz istedikleri. Evimizi dekore ederken ilk önce belirlememiz gereken konu hangi tarzın bize daha yakın olduğudur. Evimizdeki havanın ilk önce kendimizde olması gerekir ki içinde rahat edebilmeli. Misafirleriniz geldiğinde dekorasyonun size ait olduğunu anlamalı ve takdir etmeli. En doğru sonucu gösterecektir bu kriterler. Peki benim tarzım ne diyenler için binlerce model ve dekorasyon şekli var. Hangisi sizi heyecanlandırıyorsa işte o tarz size aittir. İçinde huzurlu yaşayabileceğiniz renkleri size rahatlatan evler dizayn edin. Böylelikle pozitif enerjiyle yaşayabilirsiniz.

Evinin rahat olmasını isteyenler ve kalabalıktan hoşlanmayanlar için minimal ev dekorasyonunu öneriyoruz. Temizliği rahat yapabileceğiniz içinde rahatça dolaşabileceğiniz ve fazla eşya gerektirmeyen bu tarz oldukça sizi rahatlatacaktır. Ev dekorasyonu yaparken her eşyanın birbirine uyumlu olması gerekir. Minimal ev dekorasyonu estetik açıdan benzerlikler içeren ürünlerle ortaya çıkar.

Minimal ev dekorasyonu yapmadan önce bir kaç noktaya açıklık getirmek gerekir. Hızlı bir planlama yaparak en zor işleri bile oldukça kolay bir hale getirebilirsiniz. Adım adım planladığınız dekorasyonda hem pişman olacağınız ani kararlar almazsınız hem de gereksiz şeylerle gereksiz zaman harcamazsınız. Ev dekorasyonu yaparken şık ve klasik bir dekorasyon mu yoksa renkli ve dinamik bir dekorasyon tarzı mı istiyorsunuz karar vermelisiniz. İkisi de değil sakin ve huzurlu durağan bir dekorasyon tarzı. Hangi tarz sizi yansıtıyorsa öncelikle ona karar vermelisiniz.

Minimal Ev Dekorasyonu Önerileri

Ardından Minimal ev dekorasyonu için sevdiğiniz renk tonlarının hakim olduğu mobilyaları, duvar kağıtlarını ve halıları seçebilirsiniz. Perdeleri de unutmamak lazım tabi. Minimal salon takımları, istediğiniz tarz ile kolayca uyum sağlayabilecek oldukça soft bir tarza sahiptir. Minimal ev dekorasyonu genel olarak modern olarak adlandırabileceğimiz bu koltuklar en canlı renklerden en soft renklere kadar tüm renk renk sıkalasına hakimdir. Minimal salon takımlarını yine kendi benzeri minimal halılar ile aynı şekilde minimal perdeler ile tamamlamak genel olarak daha doğru olur. Minimal perdeler derken kast ettiğimiz, kruvaze perdeler gibi aşırı klasik ve aşırı kalın olmayan perdelerdir.

En iyi dekorasyon ekibi olarak sizin için bulduğumuz Minimal Ev Dekorasyonu örneklerimize galerimizde bakmayı unutmayın.

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Modern ve Rustik Ev Dekorasyonları başlıklı makalemizde Doğal ev dekorasyonları, Ev Dekorasyonları ve Modern ve Rustik Ev Dekorasyonları hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu