Yemek Masaları

2022 Yemek Odası Modelleri

2022 Yemek Odası Modelleri, Yemek Odası Dekorasyon Modelleri

2022 Yemek Odası Modelleri

2022 Yemek Odası Modelleri Modern yemek odaları mutlaka yemek yiyebileceğimiz yemek masası yerleştireceğimiz alan olmak zorunda değil , bundan çok daha fazlası olabilir ve olmalıdır. Kendi yemek odanıza monte edilebilir , ancak en yaygın olanı, modern oturma odalarında gerekli mobilyaların yerleştirileceği bir alana sahip olmamızdır ; masa ve sandalyeler , büfe, vitrin, raflar, dolaplar… Yemek odası dekorasyonu , odanın geri kalanında olduğu gibi farklı tarzlarda veya diğer tiplerde oluşturulabilir. Modern yemek odaları, kendi yemeklerimizi bulmak için bize sonsuz seçenekler sunuyor.

Yuvarlak yemek masası modelleri
Yuvarlak yemek masası modelleri

Diğer durumlarda, mutfak yeterli boyutlara sahip olduğunda, günlük olarak kullanmak için bazı pratik modern yemek odaları yerleştirebiliriz; talep edilen ofisli mutfaklar . Klasik , İskandinav , çağdaş , eski , rustik , retro , kendi tarzınızı yaratan biraz eklektik veya belki de minimalist yemek odaları olabilirler. Farklı dekorasyon tarzlarını kullanarak sıcak ve konforlu modern yemek odaları elde edebiliriz ve bazılarının kişiliğimize uyum sağlayacağı kesindir:

Yuvarlak yemek masası dekorasyonu
Yuvarlak yemek masası dekorasyonu

 Yemek Odası Modelleri ve Dekorasyonu

Belki de yemek odaları için renk seçiminden başlayarak, temel bir adım olabilir, çünkü bizi sakinleşmeye davet eden tonları seçmemiz gerekiyor ama aynı zamanda sohbet etmeye motive olduğumuz bir alan yaratmak için neşeli olmalılar. ve ailemizle yemek zamanını paylaşmak. Mavi ve turuncu , mutfaklar için yaygın bir renk kombinasyonudur ve bu bitişik alan için mükemmeldir, ancak biraz çeşitlilik bu şemayı renklendirebilir. Bu köşede, turuncu deri koltuklar ve koyu minderler, uçuk sarı duvarlarla tezat oluşturuyor ve panjurlardan gelen mavi vurgular , alana bir enerji patlaması getiriyor. Köşeli ayaklı cam yemek masasının tasarımı da mekana hareketlilik katıyor. Yemek odası duvarları boyama seçeneği ile renk sağlanabilir.

Yemek Odası Modelleri
Yemek Odası Modelleri
 Şık Yemek Masaları

Döşemeli yemek sandalyelerinde yeşil gibi parlak, cesur bir renk , taban olarak beyaz olan nötr bir alana neşeli bir hava getirebilir. Bu oda sadece küçük ve ucuz bir tadilata ihtiyaç duymuştur; halının yerleştirilmesi ve rafya panjurlar bir sıcaklık dokunuşu uygulamak için. Ancak bu yemek odasında , canlı ve neşeli bir yeşille boyanmış, renkli bir çiçek baskısı ile kaplanmış güncellenmiş sandalyeler tarafından yaşam ve önem sağlanmaktadır. Ucuz modern yemek odası dekoru tatsız olmak zorunda değildir. Ayrıca, ikea’daki modern yemek odaları kataloğu veya satın alma gibi bazı mağazalar bize yardımcı olabilir .başka yollarla ucuz mobilya.

Yemek masası dekorasyonu
Yemek masası dekorasyonu

Bu, modern sandalyeleri şeffaf akrilikten ve bu odanın geleneksel çizgilerini sağlamlaştıran bronz bir avizeye yerleştirerek dekorasyonu büyük ölçüde değiştiren harika bir doğal ışıkla mükemmel bir köşe . Öte yandan renkli minderler oyuna ve modern yemek odası tasarımına damgasını vuruyor. Yuvarlak yemek masası ve tezgah mükemmel bir şekilde bir araya gelerek, karıştırıldığında özel stili onaylayan ve hatta modern cam veya şeffaf yemek odalarının kullanımını teşvik eden eşit, kırık bir görünüm sağlar.

Trend yemek masası modelleri
Trend yemek masası modelleri

Modern bir yemek odası için mevcut olan ahşap ve halılar , ancak karo zeminlerin hakim olduğu İspanyol ve İtalyan evlerini ve villalarını hatırlatarak, bu bahsi, ışığı yansıtan siyah arabesk karoların parlak kaplaması ile odayı koruyarak gösteriyoruz. çok karanlık görünmekten. Ahşap yemek masası ve sandalyeler odaya sıcak bir dokunuş, beyaz duvarlar, ahşap tezgah ve lamba ise modern bir dokunuş katıyor. Modern ve zarif yemek odaları son fotoğraflarda görülmektedir.

Trend yemek masası dekorasyonu
Trend yemek masası dekorasyonu

Yemek masasına sandalyeler yerine bir bank eklemek , daha büyük bir grup için ek alan sağlar. Büyük toplantıların sıklıkla gerçekleştiği evler için mükemmel olan bir bank, daha fazla insanın masaya birlikte oturmasını sağlar ve özellikle çocuklar için idealdir. Nötr tonların ve ahşabın yemek odası renk şeması , odanın sadeliğini ve tasarımını vurgulamaktadır . Tek renkteki büyük halı , alanın samimiyetini pekiştiriyor. Modern yemek odalarının farklı türleri , fotoğrafları ve detayları özenle gösterilmektedir.

Şık yemek masası dekorasyonu
Şık yemek masası dekorasyonu

Bu sefer alışılmış aydınlığa ve aydınlığa karşı karanlık ve rahatı hedefliyoruz. Bu yemek odasının düzeni karanlık ve sağlamdır. Taş duvarlar , ahşap zemin ve tavan, mekana koyu bir ton katıyor. Gri ve mat mavi döşemeli yemek sandalyeleri ve farklı dokulara sahip kanepe , iç dekorasyonda sıcacık bir etki yaratırken, rahatlık ve samimiyet hissi veriyor. Modern yemek odalarındaki oyun, yaratıcılığınıza bağlı olarak sonsuz olabilir.

Modern yemek masası modelleri
Modern yemek masası modelleri

Bu, yemek odalarındaki modern ve hafif öğeleri sağlam ve klasik bir siluetle diğerleriyle karıştırmanın ve eşleştirmenin başka bir yoludur . Büyük dekore edilmiş pencereler , bu yemek odasını bol miktarda doğal ışıkla doldurarak aydınlık ve açık bir dokunuş sağlar. Duvarların ve tavanın beyazı, yumuşak mavi perdelerin uzunluğu ile birlikte ışığı vurgular ve odanın daha büyük görünmesini sağlar. Açık gri renkteki hafif ve modern yemek sandalyeleri , ışığın benzersiz bir yansımasını verir ve odadaki havadar tona katkıda bulunur. Koyu ahşap yemek masası ve kavisli tabanı tam bir tezat oluşturuyor.

Bir önceki yazımız olan Kelebek Mobilya Yemek Odası Takımları başlıklı makalemizde 2021 yemek odası takımları, Kelebek Mobilya Yemek Odası Takımları ve Yemek Odası Mobilyaları hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu