Perde Modelleri

2022 Perde Dekorasyonu Fikirleri

2022 Perde Dekorasyonu Fikirleri

2022 Perde Dekorasyonu Fikirleri

2022 Perde Dekorasyonu Fikirleri Biliyorsunuz ki biz tamamen iç mekan dekorasyonunun önemli bir tamamlayıcısı olan perdelerden yanayız . 2022 için perde dekorasyon fikri sunmak istiyoruz. Pekala , farklı perde türleri arasındaki seçim veya halihazırda sahip olduğumuz perdelerdeki bir değişiklik, evin farklı odalarının görünümünü tamamen değiştirmemize izin veriyor.

Zarif perde örnekleri
Zarif perde örnekleri

Modern ve çağdaş perde tasarımına sahip iç mekanlara ayrılmış fotoğraf seçimimize göz atın . Büyüleyici ortamlar elde etmek için pencerelerin dekorasyonunun önemini doğrulayabileceksiniz. Olasılıklar istediğimiz kadar çoktur. Lafı daha fazla uzatmadan en büyük sadeliği seçebilir ve güzel buharlı perdeler yerleştirebiliriz. Perdeleri ve panjurları veya perdeleri ve panjurları birleştirin . Veya farklı doku ve renklerde perdelerin bir kombinasyonunu vb. kurun.

Yeşil perde modelleri
Yeşil perde modelleri

İç tasarım alanındaki uzmanlara göre perdeler genellikle son dekoratif unsurdur. Zemin ve duvar renkleri zaten seçildikten sonra odaya eklenir. Küçük dekoratif objeler de dahil olmak üzere tüm mobilya ve aksesuarlardan sonra kurulurlar. Bu nedenle perde, önceden seçilen odanın tarzına ve dekorasyonuna göre seçilen bir tamamlayıcıdır. Ve olağan olan şey, implante edilen çizgiyi takip etmemizdir; Modern mobilyalı bir odada modern tarz perdeler tercih edilecektir . Benzer şekilde perde kumaşı ve deseni de diğer stil çeşitleri ile birlikte seçilir.

Yatak odası perdeleri
Yatak odası perdeleri

Perde Dekorasyonu Fikirleri

Perde çeşitlerine ve modellerine gelince , bunları genellikle odaya göre seçiyoruz, oturma odası perdeleri, yatak odası perdeleri , mutfak perdeleri vb. ve aradığımız atmosfer. Ancak parlak renkler ve geometrik şekillere sahip perdeler veya klasik beyaz bir perde takarsak bir odanın görünümünün çok farklı olabileceğini vurgulamak istiyoruz.

Tasarım perde modelleri
Tasarım perde modelleri

Pencere dekorasyonu tasarım endüstrisi sıçramalar ve sınırlarla gelişiyor ve her sezon bizi hoş bir şekilde şaşırtabiliyorlar ve bize sektördeki muhteşem yenilikleri gösteriyorlar. Panjur, panjur, Japon paneller ve pencereler için vinil ile dekorasyonu unutmadan. İç dekorasyon konusunda uzmanlaşmış mağazalar , pencerelerin uygun şekilde giydirilmesi gerektiğini unutmazlar.

Şık perdeler
Şık perdeler

Bu yüzden birçoğu bize seçimimizi kolaylaştırmak için geniş bir perde, panjur, panjur, Japon panel kataloğu sunuyor. Leroy Merlin perdeler bölümü, Ikea perdeler, El Corte Inglés perdeler, bazı iyi seçeneklerden bahsedebiliriz . Örnek olarak size Amazon perdelerini ve online perde satın almanın basitliğini gösteriyoruz:

Şık perde örnekleri
Şık perde örnekleri

Tek renkli perde fikri genellikle daha sakin bir ortam ile ilişkilendirilir. Birçok odada idealdirler. Modern tarzda dekorasyonla çok iyi giderler. Beyaz ve gri perdeler gibi nötr renkler, modern tasarımın bir diğer mükemmel tamamlayıcısıdır. Özellikle perdeleri geometrik motifli veya çizgili süslediğimiz zaman. Çağdaş tarzda oda dekorasyonu için desenli veya çiçek baskılı daha canlı renkli bir perde kullanılabilir. Çift perde de çağdaş tasarım öğesinin bir özelliğidir.

Sade perde örnekleri
Sade perde örnekleri
Perde Modelleri

Perdelerin rengini mobilyalarla uyumlu hale getirme fikri evin havasını değiştireceği için oldukça öenmli bir durumdur. Salon dekorasyonunda veya yemek odası dekorasyonunda modern ve çağdaş perdelerin kumaşı, rengi ve desenleri kanepe, koltuk ve sandalyelerin kumaşları ile kombinlenebilir . Örneğin oturma odalarının iki tonlu dekorasyonu için bu renklerden birinde perdelik kumaş tercih edebiliriz. Yatak odası perdeleri dekorasyon fikirleri. Yatak odalarında perdelerin renk ve desenlerini yatak örtüsü, yatak örtüsü veya yatak takımı ile uyumlu hale getirmeyi tercih edebilirsiniz. Yukarıdaki resim, çağdaş tarzda bir yatak odasının güzel bir örneğidir, perdeler yatak takımı ile uyumludur.

Pilesiz perde modelleri
Pilesiz perde modelleri

Bu tür kombinasyonlar sadece yetişkinlerin olduğu bir odada değil , daha canlı renklere sahip genç yatak odalarında veya çocuk odalarında da başarıyla kullanılabilir. Pembe tonlarında feminen oda dekorasyonu görüntüsünün yer aldığı bir illüstrasyon görüyoruz. Perde ve nevresim için aynı kumaşı seçmek istemiyorsanız, aynı renklerde farklı kumaşlar kullanarak da benzer bir sonuç elde edilebilir. Bunlar geometrik şekiller veya farklı çiçek desenleri ile dekore edilebilir. Modern iç perde dekorasyonu ve çağdaş tasarım perdelerin aşağıdaki görselleri ile tüm dahice fikirleri keşfedebiliriz.

Pileli perde modelleri
Pileli perde modelleri

Bu yazımızda sizler için en şık perde modellerini araştırdık. Bu perde modellerinden esinlenerek kafanızda yeni fikirler oluşturabilirsiniz. Perde kullanımı yüzyıllardır süregelen bir durum olarak bilinmektedir. Evi ev yapan en önemli unsurlardan biri olan perdelerin kullanışlı ve şık olması çok önemlidir. Ev aksesuarlarınıza uygun renk ve model de perde seçimi yapmak evin havasına farklı bir gösteriş katacaktır.

Bir önceki yazımız olan En Şık Perde Tasarımları başlıklı makalemizde Dekoratif perdeler, En Şık Perde Tasarımları ve İnce kumaş perdeler hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu