Oturma Odası Dekorasyonu

2022 İstikbal Oturma Odası Dekorasyonu

2022 İstikbal Oturma Odası Dekorasyonu

2022 İstikbal Oturma Odası Dekorasyonu

2022 İstikbal Oturma Odası Dekorasyonu Modern odaların dekorasyonunda birçok dekorasyon stilini seçebiliriz. Oturma odamızı değiştirmek istiyoruz ve moda olan farklı seçenekleri inceliyoruz ve modern oturma odalarının dekorasyonunu seviyoruz. İç dekorasyon 2022’de modern tarz bir trend ve genellikle dergilerde ve özel dekorasyon programlarında görüyoruz, ancak her zaman kendimize soruyoruz, bilgiyi nasıl şekillendirebiliriz ki, bunu evimizde basit bir şekilde yapabiliriz, Mantıksal olarak oturma odamız fotoğraflardaki gibi değil mi? Kendime en uygun modern salon dekorasyonunu nasıl seçerim? Kendi yolumla nasıl yaparım?

L koltuk takımı
L koltuk takımı

Ikea , İstikbal, Bellona gibi sadeliği ve minimum harcamayı teşvik eden mobilya ve dekorasyon mağazalarından kendimize yardımcı olabiliriz . veya örneğin Ebai , Amazon gibi çevrimiçi mağazalar aracılığıyla. Size özellikle modern oturma odalarını dekore etmenize yardımcı olabilecek ve aynı zamanda ortama büyük bir uyum ve kişiliğiniz kazandıracak çok kullanışlı dekorasyon fikirleri göstermek istiyoruz.

Şık salon takımları
Şık salon takımları

Minimalist trend , modern tarzda bir ortamı dekore etmek için mükemmeldir. Bahis: Düz ve nötr renklerle birleştirilmiş temel mobilya ve aksesuarlarda , genişlik ve boşlukta, basit çizgilere sahip ve hacimsiz mobilyalarda, modern bir resmin stratejik yerleşimi muhteşem bir sonuç verecektir. Tüm bu faktörleri bir araya getirin ve sizler için modern bir salon dekorasyonunun keyfini çıkarabileceksiniz. Yalnızca görsel efekti aşırı yükleyen ve yalnızca toz toplayan gereksiz şeyleri unutun!

Şık salon örnekleri
Şık salon örnekleri

İstikbal Oturma Odası

Minimalist tarz gerçekten kişiliğinize uymuyorsa , belki de seçenekleriniz klasik odaların dekorasyonu , vintage odaların, retro odaların dekorasyonu ya da sadece kişisel dokunuşunuzu veren eklektik bir tarzla modern odaların dekorasyonunda dolaşın. Normalde kendimizi uzayın verdiği rahatsızlıkla bulabiliriz. Birçok durumda geniş odaların keyfini çıkarmak isteriz, ancak bu her zaman yerine getirilmez ve tüm kararları küçük alanlara göre ayarlamamız gerekir. Bu kişiselleştirilmiş tarz evin her yerinde uygulanabilir: modern yatak odalarının dekorasyonunda , salon dekorasyonunda ve çocuk odalarında . Mutfağın dekorasyonu , banyoların tasarımı gibi evde en çok ziyaret edilen odaları unutmadan.

Siyah koltuk takımı
Siyah koltuk takımı

Dekorasyonda kullandığınız renkler esastır. Daha modern ve zarif bir alan yaratmanıza yardımcı olacak bazı nüanslar var. Düz renklerden bahsediyoruz, düz renkler idealdir ve beyaz, siyah ve gri kombinasyonları çok moda ve modern oturma odalarının dekorasyonunda bir trend. Düz renk boya odanın başrol oyuncusu olacak ama ekstra bir renk, yaşam ve neşe katmanız gerekecek. Çevreye ekstra bir modernlik kazandırmak için harika bir seçenek, bir şekilde şarap, kırmızı, mor, turuncu gibi parlak renklerde veya karar verdiğiniz ve yönettiğiniz herhangi bir tondaki detayları ekleyerek yaşamın dekorasyonuna kişisel katkı sağlamaktır. odalar, güncel ve moda tonlarda boyama.

Sade salon örnekleri
Sade salon örnekleri

Minimalist tarzda modern oturma odalarının dekorasyonunda İstikbal mobilya, maksimum kullanışlı alandan yararlanabilmemiz için aşırı geniş olmayan düz çizgilerle sade ve pratik mobilyalar seçmek esastır . Bu nedenle, odayı çok fazla mobilya ile boğmamak, sadece günlük kullanım için kullanışlı ve gerekli olanları seçmek önemlidir, modüler mobilyalar , parlak kaplama ve duvara sabitlenmiş mobilyalar tercih edilir. Oturma odası mobilyalarını çevrimiçi satın alabilir ve böylece biraz tasarruf edebilir veya web’den farklı seçenekleri görebilir ve ardından satın almak için mağazalara gidebiliriz; modern ikea odalarının dekorasyonunda olduğu gibi.

Sade oturma odaları
Sade oturma odaları
Oturma Odası Dekorasyonu

Tüm odaların kralı iyi bir kanepedir. Oturma odanız için çok çeşitli kanepe tasarımları bulacaksınız, ancak bir model seçmenizi öneririz, bu durumda geniş bir model; kanepe, birkaç kişiyle bir arada olabilmemizi, uzanıp bir süre dinlenebilmemizi, tüm aile ile rahatça film izleyebilmemizi sağlamalıdır. Tüm bunları göz önünde bulundurarak sizin için mükemmel kanepeyi seçin. Aynı tarz veya tamamen farklı bir veya iki koltukla ona eşlik etme alternatifini inceleyin. Tüm gereksinimleri karşıladığı ve loft dekorasyonunda veya entegre mutfaklarda ortamları ayırmak için çok pratik olduğu için fantastik şezlongları da unutmayın.

Oturma Odası Grupları
Oturma Odası Grupları

İstikbal Dekorasyon fikri, birkaç parça mobilya koymaktır veya çok fazla yer kaplamayan mobilya parçaları harikadır ancak iyi entegre olmaları gerekir. Aynı zamanda modern ve imrenilecek bir salon dekorasyonu elde etmek için dekoratif unsurlarla büyük bir uyum yakalamamız gerektiğini de unutmamalıyız . Oturma odamızın sonucunun bu standartları karşılaması için bir olasılık, örneğin, tüm unsurları birleştiren büyük bir halı yerleştirmektir. Takımı analiz edin ve çizgili, geometrik şekiller veya zikzak gibi düz veya baskılı kilimler arasındaki olasılıkları karıştırın.

Mobilya takımı
Mobilya takımı

Evdeki tüm odaların dekorasyonunda ve özellikle modern oturma odalarının dekorasyonunda aydınlatma önemli bir rol oynamaktadır. Daha samimi ve rahat bir ortam yaratabilmemiz için her duruma bağlı olarak yoğunluğu ayarlamak için ışık düzenleyicileri koymak çok uygundur. Aydınlatmak istediğiniz alanlarda tavana ve diğer ışık noktalarına genel bir ışık yerleştirmeniz önerilir. Ve bir tasarım lambasının hedefinize ulaşmak için çok önemli olabileceğini unutmayın.

İstikbal mobilya
İstikbal mobilya

Ve elbette modern odaların dekorasyonunda son bütçe farklı miktarlarda olabilir ama sayısız ekonomik seçenek var; Salonunuzun düşük maliyetli dekorasyonunda olağanüstü bir sonuç alacağınız restore edilmiş veya yeniden kullanılmış mobilyalar, kendi yaptığımız aksesuarlar , duvarları boyama vb.

Bir önceki yazımız olan Beyaz Ev Dekorasyonları başlıklı makalemizde Beyaz Banyo Dekorasyonu, Beyaz Ev Dekorasyonları ve beyaz mutfak dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

Dekorasyon Modelleri

Dekormodelleri.com, ev dekorasyonları hakkında bilgi vermek, örnek ev dekorasyonlarını paylaşmak, ev ve iş yerlerine dekorasyon yapmayı düşünenlere ilham olabilmek amacı ile kurulmuş bir dekorasyon sitesidir. Sitemizde popüler markaların dekorasyon ürünleri de tanıtılmaktadır. Satış amaçlı değil tanıtım ve fikir amaçlı bir dekorasyon sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu